FRUSTRERENDE:  Journalistene som følger Liverpools jaktpå Naby Keïta beskriver den som frustrerende, og RB Leipzig skal være knallharde på sitt standpunkt om at spilleren ikke skal noe sted.

The Times:– Liverpool gir ikke opp

Selv om RB Leipzig-direktøren er krystallklar på at Naby Keïta ikke er til salgs, vil ikke Jürgen Klopp kaste inn håndkleet ennå.

«Liverpool har blitt fortalt at ingen sum er høy nok til at RB Leipzig skal gi etter for Liverpools forsøk på å hente Keïta. Liverpool har prøvd å få fremgang i samtalene som har pågått den siste uken, men Rangnick har blitt mer og mer irritert over jakten på spilleren hans», skriver Paul Joyce i The Times

Joyce refererer til dagens uttalelser fra RB Leipzig-sjefen. Rangnick var krystallklar på at ingen av nøkkelspillerne drar denne sommeren. 

«Mens Liverpool håper at spilleren skal presse på for en overgang, tror de i Tyskland at spilleren ikke kommer til å presse så hardt på at de blir nødt til å revurdere tilbudet».

«Jürgen Klopp har innrømmet at Liverpool må være tålmodige denne sommeren. Liverpool kommer ikke til å bli motløse av Leipzigs standpunkt, selv om Liverpool kommer til å gjøre det samme dersom Barcelona setter inn støtet på Coutinho. Derfor kommer sagaen til å fortsette», melder The Times-journalisten.