Liverpool i fem TV-kamper i august og september

Premier League har offentliggjort den første bolken med kamper som er blitt flyttet av TV-selskapene.

6. jul 2017 kl 13.14 Einar Kvande

Fem av Liverpools Premier League-kamper i august og september er flyttet til nye tidspunkter av TV-selskapene.

Jürgen Klopps mannskap åpner sesongen borte mot Watford lørdag 12. august, men litt tidligere på dagen enn tidligere antatt. Kampen blir vist på Sky Sports og TV 2 Sport Premium, og vil ha avspark klokken 13.30.

Hjemmekampen mot Arsenal på Anfield er flyttet til søndag 27. august med avspark klokken 17.00, og bortekampen mot Manchester City skal sparkes igang klokken 13.30 lørdag 9. september. Begge disse blir også vist på Sky Sports og TV 2 Sport Premium.

BT Sport vil sende Liverpools bortekamp mot Leicester klokken 18.30 lørdag 23. september, mens Sky vil sende kampen i Newcastle søndag 1. oktober klokken 17.30. Begge disse kampene blir også vist på TV 2 Sport Premium.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]