Lovren blir trolig ikke med mot Wigan heller

Dejan Lovren er fortsatt ikke kvitt skaden som holdt ham ute av kampen mot Tranmere Rovers.

13. jul 2017 kl 20.19 Einar Kvande

Liverpool vil trene fredag morgen, før Jürgen Klopp tar ut laget til treningskampen mot Wigan på DW Stadium fredag kveld.

James Pearce i Liverpool Echo skriver at det er høyst tvilsomt om Dejan Lovren blir involvert mot Wigan. Midtstopperen var ikke med i troppen mot Tranmere Rovers onsdag kveld på grunn av en stram leggmuskel.

Liverpools medisinske stab føler seg trygge på at det bare er en liten skade, men kroaten trente ikke sammen med resten av troppen på Melwood i dag, torsdag.

Tar ingen sjanser

Pearce tror ikke Klopp kommer til å ta noen sjanser med Lovren, og derfor velger å ikke benytte ham mot Wigan med tanke på at Liverpool skal delta i Premier League Asia Trophy i Hong Kong i neste uke.

Etter treningsøkten fredag morgen vil Klopp også bestemme seg for om Philippe Coutinho og Adam Lallana er i god nok form til å få spilletid i Wigan. Duoen har bare trent i tre dager, etter at de kom tilbake etter sommerferien senere enn de andre spillerne i troppen.

To forskjellige lag

Sadio Mané er uaktuell til kampen i Wigan. Han jobber fortsatt med å bygge seg opp igjen etter kneoperasjonen.

Pearce tror imidlertid at Mohamed Salah kan få sin Liverpool-debut på DW Stadium, nå som arbeidstillatelsen er gått i orden.

Echo-journalisten skriver at Klopp kommer til å stille med to helt forskjellige lag i første- og andre omgang mot Wigan, akkurat som han gjorde mot Tranmere.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]