Lovren håper på skadefri sesong

Kroaten mener preseason er viktig for å bygge formen, og tror Mohamed Salah kommer til å passe perfekt inn i Liverpool.

16. jul 2017 kl 14.48 Arve Corneliussen

– Nå er det viktigste å jobbe med den fysiske formen, og jeg har lyst til å bli 100 prosent. Jeg trenger bare litt stabilitet. Da jeg ble skadet eller syk forrige sesong, falt jeg to steg tilbake. Jeg trengte en del kamper på rad for å komme tilbake i form, så jeg gjør alt jeg kan for å unngå det denne sesongen, sier Dejan Lovren til Liverpool Echo.

Midtstopperen er fornøyd med at han var tilbake til Wigan-kampen, og fullroser medspillerne sine.

– Jeg har sagt mange ganger at jeg er veldig stolt over at Liverpool har hatt troen på meg, og at de har gitt meg en sjanse til å jobbe her. Det er en glede å jobbe med en så talentfull spillergruppe, forteller han.

Passer perfekt

Lovren har latt seg imponere av nykommerne Mohamed Salah og Dominic Solanke i løpet av deres korte tid sammen på treningsfeltet.

– Mané hadde sine skader forrige sesong, og da merket vi det. Vi så allerede litt av kvalitetene til Salah på fredag. Han har bare hatt seks dager med oss og alt er helt nytt for ham, men jeg tror han kommer til å passe perfekt inn i systemet, sier Lovren.

– Jeg mener Salah og Solanke har kvaliteter. Jürgen vet hva laget trenger for at vi skal bli bedre, og jeg tror han tok et godt valg her. Disse to jobber virkelig hardt på banen og på trening, og slike spillere er alltid velkommen.

– Vi har alltid lyst på kvalitetsspillere, men vi har spillere som Mané og Coutinho fra før. Det kommer til å bli vanskelig å spille seg inn på laget med så mange kvalitetsspillere i stallen, mener Lovren.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]