The Telegraph:– Lucas har tatt farvel

Brasilianeren var ikke en del av troppen mot Wigan, men Jürgen Klopp dysset ned snakket ved kampslutt.

14. jul 2017 kl 23.29 Arve Corneliussen

«Lucas Leiva var ikke med mot Wigan fordi £5M-overgangen til Lazio er i ferd med å spikres. Han tok farvel med resten av spillerne på Melwood fredag, og overgangen til Italia er forventet å bli bekreftet om ikke lenge», melder velinformerte Chris Bascombe i The Telegraph.

Bascombe skriver videre at Lucas' sjanser for spilletid denne sesongen kom til å bli svært begrensede, fordi Jürgen Klopp ønsker å hente både en midtstopper og sentral midtbanespiller i løpet av sommeren.

James Pearce i Liverpool Echo skriver at brasilianeren diskuterer personlige betingelser med Lazio.

Jürgen Klopp var på sin side ikke særlig imponert over avisenes påstander.

– Jeg er ikke helt sikker på hva jeg kan fortelle dere, for jeg er ikke helt sikker på hva som skjer akkurat nå. Jeg tror, særlig med respekt for den karrièren Lucas har hatt i Liverpool, at vi bør snakke om fakta istedenfor rykter. Vi er nødt til å vente litt. Kanskje noe vil skje, kanskje ikke. Det er likt som for både ett og halvannet år siden, sier Jürgen Klopp til Liverpoolfc.com.

Manageren fikk også spørsmål om hva som skjer på overgangsfronten, men heller ikke der ønsket han å åpne dørene på vidt gap.

– Hvis det var noe jeg kunne sagt nå som kunne forandret noe til det positive, ville jeg sagt det. Det jeg har å si har ingen påvirkning. Det er ikke viktig hva jeg sier, det er viktig hva vi gjør. Vi føler vi er på riktig spor, forklarer Klopp.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]