– Må forsvare seg som en mann

Manageren ser på Trent Alexander-Arnold som et veldig stort talent, men mener han må forbedre seg på visse områder.

26. jul 2017 kl 13.29 Arve Corneliussen

– For et potensial! Han må imidlertid forbedre seg defensivt. Det er målet. Ja, han er bare et barn, men når han lærer å forsvare seg som en mann, kan han spille fast i Premier League, sier Jürgen Klopp til Goal.com.

Trent Alexander-Arnold har spilt i samtlige av preseason-kampene hittil. Det er offensivt han har klart å imponere manageren mest.

– Så lenge han forsvarer seg som et barn og angriper som en mann, får du bare halvparten av det fantastiske talentet hans. Jeg kan ikke forandre dette. Det er det bare han som kan. Dette vet alle spillerne, og fremgangen de kan gjøre motiverer dem, forklarer manageren.

REKORD:
REKORD:  Forrige sesong ble Ben Woodburn tidenes yngste målscorer for Liverpool da han scoret i ligacupen. Han ble også tatt ut i Wales' A-landslagstropp.

Flere talenter

Klopp skryter også over de andre talentene han har i stallen, som Ben Woodburn.

– For en spiller! Han spilte som nummer åtte mot et sterkt Crystal Palace-lag. Det så ut som han aldri hadde spilt i en annen posisjon, på tross av at han bare har spilt der noen få ganger.

– Da Gini Wijnaldum gikk fremover, gikk Woodburn ned som nummer seks. Spilleforståelse er en viktig av spillet hans, og han kommer bare til å bli bedre, spår Klopp.

Han mener at de mer etablerte også kan forbedre seg.

– Se på stallen vår – Kan Roberto Firmino utvikle seg? Selvsagt. Origi? Ja. Mané? Han er bare så vidt i gang!

Har du innspill til journalisten?
[email protected]