Klopp med siste nytt om skader:Milner står over kampene i Tyskland

Klubben håper visekapteinen er helt skadefri når laget returnerer fra treningsleiren.

27. jul 2017 kl 15.03 Marius Rabben

Lårskaden fra kampen mot Leicester i Hong Kong gjør at James Milner driver med alternativ trening under oppholdet på tysk jord. Jürgen Klopp bekrefter overfor liverpoolfc.com at det tar rundt ti dager før 31-åringen er tilbake.

– Det betyr at han gjennomfører rehabiliteringen her i Tyskland, og så bør han være klar igjen når vi kommer hjem. Med skader kan man aldri være helt sikker, men det bør ikke ta mye mer tid enn det, sier sjefen.

I tillegg har Nathaniel Clyne og Danny Ward problemer med ryggen, mens Loris Karius sliter med en sår hofte.

Karius snart tilbake

– Dette er kanskje det lengste Clyney har vært ute, med et lite problem i ryggen. Vi må vente, tiden går, og vi trenger Clyney, selvsagt, fortsetter Klopp.

Trioen har mistet begge de første øktene i Rottach-Egern, men Karius ventes tilbake om kort tid.

– Når det gjelder Loris og Danny, er jeg ikke 100 prosent sikker på når de er tilbake. For Wardy er det ikke altfor alvorlig, men det tar alltid tid. Vi får se hvor lang tid det tar. Loris bør være med i morgen eller senest dagen etter, og da har vi ham tilbake. Men dette er ikke gøy for guttene.

På den positive siden har Sadio Mané og Danny Ings kommet seg helskinnet gjennom de første øktene etter sine kneskader. Klopp er også glad for å ha Andrew Robertson med på sin første treningsleir med de røde.

– Robbo er her, og det er veldig bra. Dette er en fin gruppe, og holdningen har vært briljant siden vi startet. Nå skal vi utnytte tiden.

Liverpool møter Hertha Berlin på Olympiastadion i hovedstaden kommende lørdag, før de besøker Bayern München på Allianz Arena i den første kampen i Audi Cup tirsdag. Dagen etter venter enten Atlético Madrid eller Napoli.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]