Ønsker å kjempe seg inn på laget

Stoppertalentet har ikke særlig lyst til å dra på utlån.

21. jul 2017 kl 16.28 Arve Corneliussen

Liverpool Echo-journalist James Pearce melder at Brighton har vist interesse for å hente Joe Gomez på lån. Ifølge Pearce skal mye handle om Liverpool får på plass en ny stopper – hvis det ikke skjer, ligger det an til at Gomez blir værende som én av fire stoppere.

Selv er spilleren lunken på et utlån.

– Hovedmålet mitt er å bli og spille under denne manageren. Jeg ønsker å spille fast på det høyeste nivået. Det er hva jeg fokuserer på for øyeblikket. Jeg føler meg 100 prosent, og vet at preseason er en stor mulighet for å spille meg inn på laget igjen, sier Gomez til Liverpool Echo.

– Jeg føler at jeg bare må fortsette å jobbe hardt og gripe hver eneste mulighet som byr seg, slik at jeg kan fortsette å utvikle meg, legger han til.

Tøffe forhold

Da den unge stopperen snakket med Echo, var det like etter en treningsøkt i 30 varmegrader i Hong Kong.

– Det var tøft. Det er preseason, så vi vet at det er mer intensivt enn normalt. Vi tjener på det til slutt. Det gjør oss godt rustet til de første kampene, og det har vært en meget god periode så langt, forklarer Gomez.

– Det er alltid kjekt å reise til Asia. Vi vet fra før at Liverpool har mange fans her, og det er en påminnelse om hvor stor klubben er. Motstanderne er også veldig gode, så det gjør at vi er godt forberedt foran sesongstart, mener han.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]