Origi tenker ikke på andre klubber

Det belgiske spisstalentet fokuserer kun på å spille seg inn i Jürgen Klopps planer.

19. jul 2017 kl 20.42 Arve Corneliussen

– Det er agenten min som håndterer slike ting. Jeg tenker bare på å komme meg tilbake i form under preseason. Utenom det, har jeg ingenting i tankene, svarer Divock Origi på spørsmål fra Goal om noen franske klubber har tatt kontakt med ham.

Goal-journalist Melissa Reddy opplyser at Lyon, Monaco og Marseille har blitt linket med en overgang for spissen.

Origi vil heller spille seg inn på laget.

– Jeg må fokusere på prestasjonene og vise kvalitetene mine. Deretter er det opp til manageren å bestemme hvem som spiller, sier han.

Bra med konkurranse

Forrige sesong fikk belgieren 34 ligakamper for Liverpool. Riktignok var bare 14 fra start. Med Mohamed Salah og Dominic Solanke inn dørene, blir det ytterligere kamp om plassene.

– Jeg er trygg på både egne kvaliteter og kvaliteten i stallen. Det er bare bra at vi har så mange gode spillere, og jeg nyter å spille ved siden av dem. For meg er det viktigste å tenke på mitt eget spill og tingene jeg kan styre selv, forklarer Origi.

– Jeg lærte mye av forrige sesong. Det var en spesiell situasjon for klubben fordi vi ikke spilte i Europa. Jeg prøver bare å ta nye steg hver kamp jeg spiller, og jeg har hatt mine opp- og nedturer. Når alt kommer til alt, har jeg lært mye, mener han.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]