SPILLETID:  Ifølge rapportene skal Alex Oxlade-Chamberlain ønske seg bort fra Arsenal i jakten på mer spilletid. Kontrakten hans løper ut sommeren 2018.

Krystallklar Arsene Wenger:– Oxlade-Chamberlain blir

Arsenal-manageren kommenterte ryktene da han fikk spørsmål etter en treningskamp i Sydney lørdag.

– Ja. 100 prosent. Jeg forventer at han blir. Spekulasjonene har ingenting å si, Oxlade-Chamberlain kommer til å bli, svarte Arsene Wenger pressen på spørsmål om fremtiden til Alex Oxlade-Chamberlain etter en treningskamp i Sydney. 

Det melder Liverpool Echo

Ifølge Echo-journalist Andy Kelly har Oxlade-Chamberlain blitt tilbudt en kontrakt verdt £80,000 i uken av Arsenal, men han nekter å signere. Kelly spekulerer videre i om den anvendelige midtbanespilleren kan komme til å presse på for en overgang for å tenke på sitt eget beste foran VM i Russland neste sommer. 

Liverpool skal være villige til å betale £25M dersom ønsker å ta pengene denne sommeren fremfor å la ham gå gratis, hevder Kelly. 

Under pressekonferansen ble også Arsene Wenger konfrontert med ryktene om et gigabud på Liverpool-linkede Kylian Mbappé. Budstørrelsen skal ha vært på £123M, men Arsenal-manageren avfeide ryktene kontant.