LÅN:  Lazar Markovic klarte aldri å slå til i Liverpool etter han kom fra Benfica for £20M. Han har siden vært på lån til Fenerbache, Sporting Lisboa og Hull, og skal nå være på vei bort fra klubben permanent.

Prislappen skremmer Fiorentina

Økonomien er i ferd med å sette en stopper for Lazar Markovics overgang til Serie A.

«Det er usannsynlig at Lazar Markovics antatte overgang til Fiorentina blir noe av. Serberen har vært i samtaler med den italienske klubben denne uken, etter at Jürgen Klopp gjorde det klart at han ikke har en fremtid i Liverpool», skriver James Pearce i Liverpool Echo

Serie A-klubben skal imidlertid ikke være villige til å betale prislappen på £16M, ifølge Pearce. Liverpool skal på sin side ikke være villige til å fire på kravene. 

Watford og Leicester har også meldt interesse for lynvingen.