Fowler om overgangssummene:– Riktig strategi av Liverpool

Legenden mener Jürgen Klopp gjør riktig når han velger kvalitet fremfor kvantitet.

2. jul 2017 kl 16.07 Arve Corneliussen

«Det virker som Liverpool konsentrerer seg om å forbedre de viktigste posisjonene, og det gjør de rett i. Heller det enn å bruke like mye penger på å kjøpe seks til åtte spillere, noe de har gjort de foregående sesongene. Hvis de må bruke £150-180M for å skaffe seg tre klassespillere, vil det være godt brukte penger», skriver Robbie Fowler i sin spalte i Mirror.

Den tidligere publikumsfavoritten mener Liverpool kunne ha blandet seg inn i tittelkampen dersom de hadde hatt bedre spillere i Sadio Mané og Coutinhos fravær.

125:
125:  Robbie Fowler stilte opp med Peter Moore og Gary McAllister da Liverpool markerte 125 år som fotballklubb 3. juni.

«Det er jeg helt sikker på at Jürgen Klopp har lært av, så at de bare har signert Mohamed Salah hittil bekymrer meg ikke», fortsetter han, og sikter til at Everton har signert så mange spillere så langt.

Fowler mener Everton har imponert ved å sikre seg spillere så tidlig. De har offisielt bekreftet kjøpene av Jordan Pickford, Davy Klaassen, Nathangelo Markelo og Henry Onyekuro, ifølge Premierleague.com. Sandro Ramirez og Michael Keane ryktes å være like rundt hjørnet.

«Det gjør vondt å si det, men de har styrket stallen og kan forbedre seg kommende sesong. De har kommet de fleste Premier League-klubbene i forkjøpet», mener Fowler.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]