BEKREFTET:Robertson har signert

Venstrebacken blir Liverpools tredje sommersignering, og skriver under på en langtidskontrakt.

– Det føles ganske surrealistisk akkurat nå. Jeg er åpenbart veldig glad. Det har vært mye spekulasjoner de siste ukene, men jeg er glad for at avtalen endelig er i boks og at jeg er Liverpool-spiller, sier Andy Robertson til Liverpoolfc.com. 

– Familien min er veldig stolt over hva jeg har oppnådd så langt, og de er i skyene over denne overgangen. Det er jeg også, så klart. Nå ser vi bare frem til å bli en del av Liverpool-familien, fortsetter Robertson.

– Det er ikke mange – om noen – klubber som er mer spesielle enn Liverpool. Når du vokser opp som barn er Liverpool en slik klubb du ønsker å spille for, og å gjøre det til en realitet er en drøm som går i oppfyllelse

– Jeg ønsker å bevise at jeg kan gjøre det bra på dette nivået, og forhåpentligvis kan jeg gjøre det bra for klubben denne sesongen og de neste. 

Del

Andy Robertson

14.05.2018 11:00

– Det er ikke ofte jeg scorer, så dette var spesielt

Andy Robertson er høyt oppe etter sin første scoring for Liverpool.

07.05.2018 21:51

Plutselig gikk den 6 år gamle Twitter-meldingen viralt

Da Andy Robertson var 18 år, spilte han foran 498 tilskuere i 3. divisjon. Om et par uker spiller han Champions League-finale.

03.05.2018 19:36

– En utrolig reise

Etter 27 opptredener for Liverpool kan Andy Robertson se frem mot Europas største klubbkamp.

Siste Til vår nyhetsoversikt
18.07.2018 kl 07:03

Har hentet kraftig dødballskyts

Det kan fort bli flere mål fra dødballer neste sesong.

+
17.07.2018 kl 21:54

Sturridge: – Vil bli i Liverpool

Daniel Sturridge vil kjempe om plassen.

+
17.07.2018 kl 20:04

Brewster har signert ny kontrakt

18-åringen blir en del av førstelagstroppen kommende sesong.

+
17.07.2018 kl 17:19

Awoniyi signerte ny kontrakt

Taiwo Awoniyi signerte tirsdag en ny langtidskontrakt med Liverpool.

+