BEKREFTET:Robertson har signert

Venstrebacken blir Liverpools tredje sommersignering, og skriver under på en langtidskontrakt.

21. jul 2017 kl 17.26 Arve Corneliussen

– Det føles ganske surrealistisk akkurat nå. Jeg er åpenbart veldig glad. Det har vært mye spekulasjoner de siste ukene, men jeg er glad for at avtalen endelig er i boks og at jeg er Liverpool-spiller, sier Andy Robertson til Liverpoolfc.com.

– Familien min er veldig stolt over hva jeg har oppnådd så langt, og de er i skyene over denne overgangen. Det er jeg også, så klart. Nå ser vi bare frem til å bli en del av Liverpool-familien, fortsetter Robertson.

– Det er ikke mange – om noen – klubber som er mer spesielle enn Liverpool. Når du vokser opp som barn er Liverpool en slik klubb du ønsker å spille for, og å gjøre det til en realitet er en drøm som går i oppfyllelse.

– Jeg ønsker å bevise at jeg kan gjøre det bra på dette nivået, og forhåpentligvis kan jeg gjøre det bra for klubben denne sesongen og de neste.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]