BEKREFTET:Robertson har signert

Venstrebacken blir Liverpools tredje sommersignering, og skriver under på en langtidskontrakt.

– Det føles ganske surrealistisk akkurat nå. Jeg er åpenbart veldig glad. Det har vært mye spekulasjoner de siste ukene, men jeg er glad for at avtalen endelig er i boks og at jeg er Liverpool-spiller, sier Andy Robertson til Liverpoolfc.com. 

– Familien min er veldig stolt over hva jeg har oppnådd så langt, og de er i skyene over denne overgangen. Det er jeg også, så klart. Nå ser vi bare frem til å bli en del av Liverpool-familien, fortsetter Robertson.

– Det er ikke mange – om noen – klubber som er mer spesielle enn Liverpool. Når du vokser opp som barn er Liverpool en slik klubb du ønsker å spille for, og å gjøre det til en realitet er en drøm som går i oppfyllelse

– Jeg ønsker å bevise at jeg kan gjøre det bra på dette nivået, og forhåpentligvis kan jeg gjøre det bra for klubben denne sesongen og de neste. 

Del

Andy Robertson

16.10.2017 11:56

– Jeg blir alltid irritert når jeg ikke får spille

Andy Robertson har fått bare tre kamper for Liverpool etter overgangen fra Hull.

12.10.2017 15:44

Robertson får ny landslagssjef

08.10.2017 17:26

Robertson i avgjørende kamp for Skottland

Siste Til vår nyhetsoversikt
25.02.2018 kl 16:21

På tredjeplass igjen

To av Liverpools rivaler til topp fire-plassene vant sine kamper i dag, men Chelsea tapte terreng.

+
25.02.2018 kl 16:09

Clyne spiller for U23-laget

Nathaniel Clyne spiller sin første kamp for sesongen etter åtte måneder ute med ryggskade, når Liverpool U23 gjester Stoke i ettermiddag. Vi følger kampen.

+
25.02.2018 kl 11:59

Klopp frykter at flere spillere skal få influensa

Tre Liverpool-spillere lå hjemme utslått av influensa da de røde slo West Ham 4-1 på Anfield i går.

+
25.02.2018 kl 10:03

– Vi har alt å spille for

Liverpool U23 spiller avgjørende kamp i Premier League Cup mot Stoke, og har et nederlag fra tidligere i sesongen å hevne.

+