Robertson trener med sine nye lagkamerater

Nå er alle spillerne tilbake etter sine ferier.

25. jul 2017 kl 09.21 Arve Vassbotten

Andrew Robertson og Emre Can vil slutte seg til resten av Liverpool-troppen på trening tirsdag, skriver Liverpoolfc.com.

Robertson, som ble signert på fredag, vil delta på to økter på Melwood. Dermed kan Klopp begynne å jobbe med sin nye venstreback.

– Vi får se hva som skjer videre, men jeg liker virkelig et prosjekt som Andy Robertson. Han har ikke vært profesjonell fotballspiller så lenge, og har spilt fantastisk bra i Hull.

– Mange sier at han ikke er så god én-mot-én defensivt. Det er ikke noe problem. Jeg kan ikke lære ham å spille fotball, for han er allerede god til det. Men jeg kan lære ham hvordan han skal håndtere én-mot-én-situasjoner. Til og med jeg kunne det, og jeg var en skikkelig dårlig fotballspiller, sier Klopp om Robertson i et intervju med Liverpool Echo.

Can den siste spilleren tilbake

Emre Can var tilbake på Melwood på lørdag for å gå igjennom tester. Tyskeren er den spilleren som rapporterer sist tilbake på grunn av spill i Confederations Cup tidligere i sommer.

Han begynte på sin opptrening søndag, og skal også trene sammen med resten av troppen tirsdag.

Onsdag reiser Liverpool til Tyskland for treningsleir og kamper. Laget møter Hertha Berlin på lørdag, og spiller i Audi cup på tirsdag 1. august mot Bayern München, og finale eller bronsefinale i turneringen på onsdag 2. august. Der møter de enten Atlético Madrid eller Napoli.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]