Salah får ikke spille mot Tranmere

Manageren bekrefter at Mohamed Salah ikke er tilgjengelig i onsdagens treningskamp.

11. jul 2017 kl 17.19 Marius Rabben

Klubben opplyser at Salah må gjennom en normal innvandringsprosedyre for å få arbeidstillatelsen i orden. Følgelig må egypteren først forlate Storbritannia.

– Mo Salah er her og trener, men kan ikke spille på grunn av regelverket, så det må vi akseptere, sier Jürgen Klopp, og utdyper:

– Vi skal forsøke å få arbeidstillatelse eller visum, jeg er ikke helt sikker på hva det er vi trenger, men vi må dra til Paris og la ham bli værende der i én dag eller to, og så kommer han tilbake. Vi håper han får spille snart.

Dermed får ikke Salah sin uoffisielle debut mot Tranmere Rovers på Prenton Park onsdag kveld. Påfølgende treningskamp spilles mot Wigan på DW Stadium kommende fredag.

Det er ikke klart om hurtigtoget som ble hentet fra Roma blir tilgjengelig mot Wigan, skriver Telegraph, men han forventes å få spille kampene i Premier League Asia Trophy i Hong Kong neste uke.

På Prenton Park onsdag er imidlertid Jordan Henderson aktuell for et etterlengtet comeback, etter å ha mistet siste del av forrige sesong med en fotskade.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]