Jordan Henderson:– Skadene har gjort meg sterkere

Kapteinen mener denne sesongen er viktigere enn noen annen.

20. jul 2017 kl 20.20 Arve Corneliussen

– De fleste skadene jeg har hatt har vært vanskelige å takle. Jeg har ikke fått en dato jeg skulle være tilbake på. De siste månedene har vært vanskelig for meg personlig, men jeg har lært av det. Nå føler jeg meg sterkere både fysisk og mentalt, sier Jordan Henderson til Liverpoolfc.com.

Jürgen Klopp skal ha vært viktig for midtbanespilleren i skadeperioden.

– Manageren hjalp meg mye mens jeg var ute. For alle spillere er skader det verste du kan komme over. Du må bare håndtere situasjonen, slik at du kan komme tilbake sterkere, mener Henderson.

Hans kortsiktige mål er å gå gjennom preseason skadefri, slik at han kan være best mulig rustet til åpningskampen mot Watford.

– Hver sesong du går inn i er den viktigste sesongen noensinne. Enten du er en ung spiller, erfaren spiller eller en som nettopp har blitt hentet til klubben, er sesongen enormt viktig både individuelt og for laget. Denne er intet unntak, og jeg ser frem til den.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]