FEIRET:  Dominic Solanke var kjent som en notorisk målscorer på ungdomsnivå i Chelsea. Onsdag viste han seg frem med scoring i 2-0-seieren mot Crystal Palace.

Spissens første Liverpool-mål:Solanke stråler etter scoring

19-åringens første Liverpool-mål var av det vakre slaget. Nå er han sulten på flere nettkjenninger.

– Det var en fantastisk kveld for meg. Fansen var utrolige og det var en svært god atmosfære. Å score mitt første mål under slike omstendigheter var fantastisk for meg, sier Dominic Solanke til Liverpoolfc.com

Den talentfulle spissen plukket opp en ball 20 meter fra mål. Han tok ett touch, og tenkte seg ikke om før han klistret ballen kontant nede i hjørnet.

– I de to første kampene var jeg nær scoring noen ganger, men dette var verdt ventetiden, mener Solanke. 

– Det har vært en veldig god start på preseason. Jeg har blitt bedre kjent med de andre karene her i Hong Kong. Alle har tatt meg godt imot, og det er en god gjeng vi har her. De har gjort at jeg har følt meg veldig velkommen, forteller han.