Spår redusert lag mot Tranmere

Spillerne som har vært opptatte med landslagsspill ventes å ikke være tilgjengelige mot Tranmere.

1. jul 2017 kl 18.41 Arve Corneliussen

I likhet med forrige sesong, skal Liverpool åpne preseason med en treningskamp mot Tranmere. EM-deltakerne – de engelske landslagsspillere, pluss Emre Can og Simon Mignolet – fikk forlenget ferie.

Dermed startet spillere som Jon Flanagan, Brad Smith, Ryan Kent og Cameron Brannagan. Liverpool byttet hele laget i pausen, og da fikk blant andre Andre Wisdom, Tiago Ilori, Andre Wisdom og Adam Bogdán prøve seg.

Blant spillerne som avsluttet sesongen som fast inventar i den beste elleveren, sett bort fra skader, var bare Joël Matip, Dejan Lovren, Roberto Firmino og Sadio Mané til stede.

Flere tilgjengelige

Liverpool Echo-journalist Neil Jones har sett på hvem som er tilgjengelige denne gangen. Han tror dette kan være en potensiell lagoppstilling:

Karius, Clyne, Matip, Klavan, Milner, Henderson, Alexander-Arnold, Lucas, Mané, Sturridge og Woodburn.

Som meldt fredag, er både Sadio Mané og Jordan Henderson klare igjen etter å ha avsluttet forrige sesong skadet. Skadene gjorde at de ikke var opptatt med landslagsspill, noe som medfører at de er tilbake med resten av troppen 5. juli. Spillere som har deltatt for landslagene sine i juni er ventet å returnere senere.

Blant spillerne som fikk førstelagskamper forrige sesong og ikke ble nevnt i Jones' potensielle lagoppstilling, er Joe Gomez, Kevin Stewart, Connor Randall og Alberto Moreno tilgjengelige.

GLEMT:
GLEMT:  Firmino fikk fri da Coutinho var kaptein for Brasil i juni, men nevnes likevel ikke blant spillerne Neil Jones lanserer som tilgjengelige.

I tillegg er spillere han skriver har usikre fremtider tilbake – Jon Flanagan, Cameron Brannagan, Lazar Markovic, Pedro Chirivella og Ryan Kent klare. James Pearce meldte denne uken at Jürgen Klopp ønsket å avvente utlån, så det knyttes spenning rundt hvilke unggutter som får sjansen i preseason.

Jones spekulerer også i om spillere som Rhian Brewster, Conor Masterson og Yan Dhanda kan få seg noen minutter. Danny Ings skal også være klar fra 5. juli, men det er uvisst om han blir en del av de første kamptroppene fordi Klopp ønsker å ta det rolig med ham.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]