TILBAKE:  Mamadou Sakho var tilbake på Melwood 5. juli. Det ble først antatt at han trente med førstelaget, men Liverpool Echo opplyser at han fortsatt driver med opptrening av skaden han fikk under oppholdet i Crystal Palace.

Står fast på Sakho-prislapp

Interessen for stopperen skal være stor.

«Mamadou Sakho er fortsatt en ønsket mann. Liverpool føler seg sikre på at noen kommer til å bla opp £30M for stopperen, og Liverpool har mottatt en rekke forespørsler», skriver Liverpool Echo-journalist Ian Doyle

  • Sakho var med på treningsbildene

Doyle melder at Crystal Palace fortsatt er i førersetet, selv om de tidligere har gitt uttrykk for at Sakhos prislapp er i høyeste laget. At Everton betalte £25M for Michael Keane, på tross av at han bare hadde ett år igjen av kontrakten, bidrar til at Liverpool står fast ved priskravet. 

Mamadou Sakhos kontrakt utløper sommeren 2020. Doyle skriver videre at Palace allerede har diskutert personlige betingelser med Sakho, noe som skal ha gått smertefritt.