Stor kamptropp mot Tranmere

Jürgen Klopp har ikke satt opp laget, men sier mange vil bli involvert.

11. jul 2017 kl 20.53 Marius Rabben

Etter sju dager med fysiske tester og knallhard trening på Melwood skal de røde i aksjon for første gang denne sommeren når Tranmere Rovers er motstander på Prenton Park onsdag kveld.

Kampen spilles riktignok uten Mohamed Salah, som må forlate landet for å få arbeidstillatelse, Philippe Coutinho og Adam Lallana, men manageren har nok spillere tilgjengelig til å danne to lag.

Setter opp laget onsdag morgen

Klopp sier til klubbens nettsider han ikke har fundert på onsdagens lagoppstilling i løpet av den første treningsuka.

– Hvorfor skulle jeg gjort det? Vi har hatt en løpeøkt tirsdag, og det er bra ettersom vi trengte det, for vi har trent to ganger hver dag. På onsdag morgen skal jeg sette opp laget, men alle som er i stand til å løpe skal få spille, forklarer sjefen.

HARDKJØR:
HARDKJØR:  Liverpool-spillerne har vært gjennom mange dobbeltøkter denne uka, og kan vente seg langt flere utover sommeren.

– Vi har en fin og stor gruppe her for øyeblikket. Småproblemer her og der, men ikke noe stort hittil. Vi har mer enn 20 spillere her nå, og enda flere med keepere, men jeg vet ikke hvem som starter.

– Det er ikke så viktig for meg, men vi ser på omtrent alle av dem som blir med til Tranmere som tilgjengelige.

– De må trene

Coutinho og Lallana var først tilbake på Melwood tirsdag, og kommer ikke til å ta del i gjennomkjøringen mot Tranmere. Klopp utelukker ikke at de får spille mot Wigan på onsdag, men sier de definitivt er med i Premier League Asia Trophy i Hong Kong neste uke.

– Det var godt å se dem. De så ut til å være godt uthvilte. Adams hår har vokst litt igjen ... Jeg har ikke sett ham på seks eller sju uker. Phil ser også bra ut, så det er alltids bra. En enestående spiller, og det føles litt rart å ikke ha ham rundt her, men mye bedre når han er her!

– Så å si alle skal spille mot Tranmere. Ikke Adam og Phil, selvsagt, da de kom på tirsdag og må trene nå. Så får vi se hvor langt de har kommet til kampen mot Wigan. Det er ikke sikkert vi prøver det, så da er det helt sikkert at de vil være en del av laget i Asia.

FERIEN OVER:
FERIEN OVER:  Coutinho og Lallana sluttet seg til Melwood tirsdag morgen, etter å ha fått en forsinket etter grunnet landslagsspill i juni.

Frem til nå har Liverpool-spillerne var gjennom et tettpakket treningsprogram med to økter om dagen. Før de kommende treningskampene, turen til Asia og treningsleiren i Tyskland sier Klopp at ting går som planlagt.

– Har gjort det de måtte i ferien

Manageren skryter av det fysiske nivået på spillerne etter sommerferien.

– Det har gått bra. Dere har sett i dag at vi har en flott og stor spillergruppe, og dette er selvsagt ikke den endelige stallen, men alt har gått bra så langt.

– Testingen var god, og spillerne kom tilbake hit i veldig god form. De har gjort det de måtte gjøre, noe jeg liker. Jeg vet at jeg i denne verdenen må si det uansett for å ikke lage store saker, men det fine er at det er sannheten. De kom tilbake i veldig god form, så vi startet på et bra sted.

– Å tilpasse seg denne intensiteten igjen er alltid en utfordring for oss alle, men det har fungert bra. Nå står vi overfor den første kampen, og det er flott fordi det er grunnen til at vi holder på med dette. Jeg tenkte at én uke uten kamper var fornuftig, og nå kan vi reise til Tranmere og spille der.

Oppgjøret mot Tranmere Rovers haravspark på TV 2 Sport Premium og LFCTV onsdag klokka 20.45.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]