Adam Lallana:– Sturridge blir massiv for oss

Midtbaneeleganten håper at flere av de viktige Liverpool-spillerne kan holde seg skadefrie denne sesongen.

30. jul 2017 kl 23.59 Arve Corneliussen

– Sturridge har vært briljant så langt i preseason. Han ser virkelig skarp ut. Om han kan fyre på alle sylindrene, blir det akkurat som to nye signeringer dersom vi holder han på banen og får han til å score mål, sier Adam Lallana til Liverpool Echo.

Lallana mener videre at Sturridge er en verdensklassespiller, og forteller at lagkameraten kom tilbake fra ferie i toppform.

– Han kommer til å bli en massiv spiller for oss denne sesongen. Jeg kan føle det på meg. Du kan ikke sette en pris på ham. Alle fotballspillere blir skadet – Jordan Henderson har hatt noen tøffe sesonger. Det er noe alle går gjennom i løpet av karrièren, forklarer Lallana.

Hard konkurranse

Med Mohamed Salah inn dørene og en Coutinho som kanskje blir omskolert, er det allerede knallhard konkurranse om plassene. Spesielt om de skulle kjøpe en midtbanespiller til.

Adam Lallana ønsker imidlertid alle spillere velkommen til klubben.

– Jeg vil at de beste spillerne skal bli linket til Liverpool og at de skal komme hit. Du blir bare bedre av mer press, og konkurranse om plassene er sunt. Det er hva vi trenger, mener han.

– Noen ganger forrige sesong var ikke benken vår så sterk som vi skulle ønsket. Hvis vi skal oppnå noe, må vi ha en sterk benk. Vi trenger en sterk stall der alle er på tå hev. Nå tror jeg vi har 30 spillere her, i tillegg til tre keepere og noen unggutter. Det er ekstremt mange spillere, påpeker Lallana.

Angrepsrekken

Engelskmannen mener Jürgen Klopp har mye å velge i fremover, og at du allerede har sett på byttene i treningskampene at stallen er bredere nå.

– Klopp erstatter fart med fart, og mål med mål. Vi har masse å velge i fremover, og dersom alle holder seg skadefrie – hvem vet hva som kan skje?

– Coutinho kan spille i forskjellige posisjoner. Både ute på kanten og sentralt. Mané kan spille både til høyre og venstre. Det er ganske likt som min egen situasjon – jeg pleide å spille på kanten, men nå spiller jeg mer sentralt.

– Vi trenger ikke noen stor operasjon. Det er bare småplukk. Vi ser bra ut for øyeblikket, mener han.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]