– Sturridge er i veldig god form

Jürgen Klopp er imponert over hva han har sett av Daniel Sturridge så langt i sesongoppkjøringen.

18. jul 2017 kl 11.53 Arild Skjæveland

Daniel Sturridge startet kun sju ligakamper forrige sesong, men stilte til pre-season i god fysisk stand. Nå er han i sin beste form siden Jürgen Klopp overtok som manager.

– Det har vært bra. Veldig bra. Daniel har tatt full del i pre-season så langt. Det har vært ganske intenst, men han har tatt del i omtrent hver eneste økt, sier Klopp til Liverpool Echo.

I god form

– Dette er det beste jeg har sett av ham her. Jeg kom i oktober 2015, og jeg tror Daniel var skadet.

– Forrige sesongoppkjøring kom etter en turnering og bare en kort pause, men i år har han fått skikkelg hvile og er i veldig god fysisk form, sier Klopp.

Henderson trenger kamper

Kaptein Jordan Henderson mistet de siste fire månedene av sesongen med en fotskade. Nå må han ha spilletid for å bygge seg opp.

– Han trenger kamper og rytme, for det er det han har mistet mest de siste månedene. Vi måtte klare oss lenge uten ham, og du så i de to første kampene at han kan løpe. Han har ingen smerter, og kommer i bedre og bedre fysisk form, sier Klopp.

– Det er en veldig viktig pre-season for ham. Det er ikke samme form og rytme som før han ble skadet, men slik er det for alle spillere. Det beste er å spille og trene så ofte som mulig.

Klopp er begeistret for sin kaptein.

– Han er en utmerket, og svært viktig spiller for oss. Det er veldig bra at vi har to-tre uker igjen før det starter. Vi vil gi ham så mange minutter som mulig, men må ikke overbelaste ham, sa Klopp på pressekonferansen.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]