Tett samarbeid mellom Gerrard og Klopp

Jürgen Klopp tror Steven Gerrard kommer til å få noen fantastiske sesonger som U18-manager.

11. jul 2017 kl 10.58 Arve Corneliussen

– Det kommer til å bli fantastisk for Gerrard. Vi kommer selvsagt til å ha et tett samarbeid med både han og U23, noe vi alltid har hatt. Det er veldig viktig for oss, fordi dette er den neste generasjonen vår. Vi har lyst til å hjelpe dem så mye vi kan. Vi kommer selvfølgelig til å ha tett kontakt, sier Jürgen Klopp til Liverpoolfc.com på spørsmål om Steven Gerrards nye trenerrolle.

Steven Gerrard skal lede U18-laget denne sesongen, der han blant annet blir leder for norske Edvard Tagseth. Han skal ifølge Liverpools nettside også arbeide tett med akademisjef Alex Inglethorpe og resten av støtteapparatet på Kirkby.

Jürgen Klopp tror han gleder seg stort.

– Jeg kan tenke meg hvor spent han er. Å jobbe med så talentfulle ungdommer er en fantastisk jobb. Du gjør det du tror er rett for dem, i tillegg til at du lærer mye selv og får erfaring fra yrket, forklarer Klopp.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]