Guillem Balague:– Trenger Neymar-penger for å hente Coutinho

Men den spanske journalisten føyer seg i rekken blant dem som melder at Liverpool ikke vil selge.

28. jul 2017 kl 12.20 Arve Corneliussen

«Neymar-overgangen til PSG har bare tatt tid fordi avtalen er så kompleks. Barcelona tror han har bestemt seg for å dra. Så, hva skjer med Coutinho og Mbappé? Barcelona har kontaktet Mbappé og har en avtale med Coutinhos agent, men Liverpool er fast bestemte på å ikke selge. De trenger Neymar-pengene om de vil hente en av dem», skriver den spanske journalisten Guillem Balague på Twitter.

«Budet Barcelona la inn på 80 millioner euro for Coutinho er noe de ikke kan betale om Neymar blir», melder han.

Balague mener at det oser desperasjon av det Barcelona driver med, og synes Barcelona har ventet altfor lenge med å komme seg ut på markedet. Han påpeker at de til og med ventet lenge før de tok kontakt med Kylian Mbappé.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]