U23-laget vant sin første treningskamp for sommeren

Cameron Brannagan ble matchvinner mot Rhyl.

13. jul 2017 kl 17.31 Einar Kvande

Det faktum at Liverpool U23 spilte sin første treningskamp for sommeren i går kveld kom helt i skyggen av førstelagets preseasonkamp mot Tranmere på Prenton Park.

U23-laget gjorde imidlertid også jobben sin, og vant 2-1. Seiersmålet på Corbetts Sports Stadium i Rhyl kom på straffespark satt inn av Cameron Brannagan.

Det var imidlertid det walisiske laget som tok ledelsen i kampen, allerede etter fire minutters spill, takket være en spektakulær scoring av Alex Titchener.

Toni Gomes utlignet for Liverpool, og begge lag hadde scoringssjanser før gjestene fra Liverpool fikk et straffespark seks minutter før full tid. Brannagan holdt hodet kaldt, og satte straffesparket i mål.

– Dette var en god økt for oss. Det var godt å få gjort unna den første treningskampen, uttaler trener Neil Critchley til Liverpoolfc.com.

– Rhyl var gode verter, og det var et tallrikt publikum som fikk se en brukbar kamp. Vi har bare vært tilbake i trening i en uke, og dette var et steg på veien tilbake i form. Det var flere som leverte gode prestasjoner, legger han til.

Liverpool U23 stilte følgende lag: George, Whelan, Johnston, Jones, Masterson, Phillips, Coyle, Virtue, Brannagan, Gomes, Dhanda. Reserver som alle ble brukt: Firth, Williams, Parker, Alves, Kane, Camacho, Simmonds, Millar.