TOMMEL OPP  Simon Mignolet er glad for å være tilbake på Melwood.

– Vi er sultne på suksess

Simon Mignolet rapporterer om en meget motivert spillertropp etter sin første dag på Melwood.

Mignolet var tilbake på Melwood i går, hvor han gjennomførte sin første preseason-økt.

– Det er alltid hyggelig å komme tilbake. Vi har hatt en fin ferie, men du ser alltid frem til sesongen, sier målvakten til Liverpoolfc.com.

– Vi er samlet som lag igjen, hvor du både møter de nye ansiktene og alle andre. Det var hyggelig å møte dem, og starte med treningen igjen, uttaler den belgiske landslagsspilleren.

– Det har ikke vært noen mesterskap i sommer, selv om Emre selvsagt var med i Confedrations Cup. Vi har hatt en lang ferie, så alle er sultne på å starte opp igjen.

– Det ser ut som alle har gjort jobben sin i ferien, og nå vil vi sammen forberede oss til sesongen etter beste evne, slik at vi kan få en god start og sørge for å legge grunnlaget for å komme oss gjennom en lang sesong.

TESTER  Spillerne må gjennom en rekke ulike tester på sin første dag tilbake etter ferien.

Spent på testene

Åtte andre spillere hadde også sin første treningsdag i går. Det gjaldt Mohamed Salah, Georginio Wijnaldum, Dejan Lovren, Ragnar Klavan, Divock Origi, Marko Grujic, Harry Wilson og Danny Ward.

– Du er alltid litt nervøs første dag. Du er spent på hva som kommer. Du vet at testene vil avsløre hvordan du har holdt formen ved like i ferien.

– Men dette er en del av preseason. Du må sørge for at du har et godt grunnlag. Da kan vi stå på videre i ukene som kommer, og sørge for at vi står godt rustet til den nye sesongen.

Kollegialt miljø

Mignolet skal som vanlig jobbe sammen med målvaktstrener John Achterberg og keeperkollegaene Loris Karius og Danny Ward i sommer.

– Det er hyggelig å se alle disse kjente ansiktene igjen. Vi har et godt miljø blant keeperne her. Alle keeperne presser hverandre, og sørger for at vi er klare til kampene som kommer.

– Du jobber selvsagt for å beholde plassen din på laget, men det viktigste er at Liverpool FC har en god sesong. Så vi må sørge for at vi jobber sammen som en gruppe, selv om det selvsagt er viktig for individuelle spillere å få spille. Laget og klubben må komme først, skal du lykkes. Det er hovedfokuset gjennom denne preseason, og forhåpentligvis kan vi ta det med oss gjennom hele sesongen.

Del

Simon Mignolet

26.10.2017 19:20

Vil ikke røpe om Mignolet og Lovren får fornyet tillit

Jürgen Klopp håper at duoen er smarte nok til å ignorere kritikken.

24.10.2017 14:59

Paul Joyce:Problemene Klopp må ta seg av

– Liverpool returnerte til eliten, men spørsmålet er om de har gjort nok for å bli der.

14.10.2017 16:14

Mignolet etter 0-0 mot Man Utd

Siste Til vår nyhetsoversikt
21.01.2018 kl 23:27

Dette er kravene som stilles for utlån av Sturridge

Liverpool er fortsatt i samtaler med Inter og Sevilla om Sturridge, men vil ikke fire på de økonomiske kravene.

+
21.01.2018 kl 22:55

Mané ble preget av Merseyside-blunderen

Jürgen Klopp mener Sadio Mané fikk en formsvikt etter kritikken.

+
21.01.2018 kl 19:48

– Galskap om ikke Lallana blir tatt ut til VM

– Hvis Mr Southgate kan dropp Adam fra troppen, wow, da må jeg virkelig gratulere ham for at han allerede har vunnet VM.

+
21.01.2018 kl 14:55

Overbevisende seier for U23

Bobby Adekanye scoret to ganger da Liverpool vant i Premier League cup.

+