– Vi må bli sterkere mentalt

Dejan Lovren mener Liverpool bare trenger litt finpuss før laget er der de skal være.

24. jul 2017 kl 17.06 Arve Corneliussen

– For hver dag som går både modner du og forstår bedre hva manageren vil. Vi vet nøyaktig hva vi må gjøre. Det handler bare om mentalitet. Hvis vi havner under 0-1, kan vi ikke skru av – vi må være fokuserte og ha troen til det siste minutt, sier Dejan Lovren til Liverpoolfc.com.

Lovren mener forrige sesong ble litt som en berg-og-dalbane.

– Vi hadde mange skader, og folk mente vi ikke hadde nok kvalitet i stallen. Vi viste karakterstyrke mange ganger, og alle spillerne viste at de kan spille for dette laget. Det er vår største styrke, mener kroaten.

Målet for sesongen

På spørsmål om han forventer at dette blir en stor sesong for Liverpool, er den sterke midtstopperen helt sikker – det kommer det til å bli.

Men han vil ikke ut med en konkret tabellplassering.

SKADEFRI:
SKADEFRI:  Dejan Lovren har sagt i løpet av preseason at alle småskadene forrige sesong satte ham tilbake, og håper han kan unngå dem kommende sesong.

– Hovedmålet er at vi skal gjøre det bedre enn forrige sesong. Vi har lært fra fjoråret, og kommer til å være smartere denne gangen. Vi kommer til å være bedre, spår Lovren.

– Du ser det i øynene på alle – de er sultne og ønsker å bli bedre. Selvfølgelig kommer det til å bli noen vanskelige kamper nå også, men jeg tror alle tenker positivt. Det er den eneste måten å forbedre oss på.

Champions League

28-åringen ser frem til å returnere til Europa denne sesongen.

– Jeg tror vi trenger det. En klubb som Liverpool er nødt til å spille i Champions League, spesielt basert på forrige sesong. Den var ganske vanskelig til tider, men vi fortjente å kvalifisere oss, mener han.

– Nå gjør vi alt vi kan for å nå gruppespillet. Det er det alle vil, så forhåpentligvis klarer vi det.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]