– Vi ønsker å vinne ting

Kapteinen snakker om målene for kommende sesong, og hva som skjedde da han ble skadet i vinter.

15. jul 2017 kl 23.58 Arve Corneliussen

– Med spillerne og manageren vi har er vi nødt til å sette listen høyt. Vi har lyst til å vinne ting – det er målet. Vi går inn med et mål om å vinne hver eneste kamp og turnering vi spiller, sier Jordan Henderson til The Guardian.

Ifølge avisen er Henderson krystallklar på at forrige sesongs fjerdeplass kommer til å forbedres selv om Liverpool ikke skulle få fatt i flere spillere.

– Vi har en fantastisk spillergruppe, og alle ønsker at denne sesongen skal bli bedre enn den forrige. Det er allerede hard konkurranse om plassene. Alle jobber så hardt de kan for å imponere manageren, forteller kapteinen.

– Vi har fått inn noen nye fjes, og fått noen spillere tilbake fra skader. Jeg mener vi har et ungt lag der alle er ivrige etter å bli bedre, legger han til.

Lett smell

Da Henderson først ble skadet i februar, ble det sagt at han bare kom til å miste et par kamper. Plutselig røk resten av sesongen.

– Jeg fikk et spark oppå foten på trening. Først trodde jeg den bare var forstuet, men det ble bare verre og verre. Etter en scan fant vi ut at det så ganske dårlig ut. Det var der alt startet, og jeg ble helt knust, forklarer Henderson.

Kapteinen mener timingen på skaden ikke kunne vært verre.

– Jeg følte meg bra. Kanskje så bra som jeg noensinne hadde følt meg. Å få den nyheten, ganske sent i sesongen og på et viktig tidspunkt for laget, var ekstremt hardt for meg å takle.

– Jeg måtte bare jobbe så hardt jeg kunne for å komme tilbake. Jeg rakk ikke sesongslutt, men jeg har jobbet knallhardt for å være tilbake til preseason. Jeg kan ikke huske sist jeg gikk en hel oppkjøring uten å være skadet, så forhåpentligvis er jeg i ekstremt god form når sesongen starter.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]