Wigan - Liverpool 1-1: – Vi spilte fantastisk fotball til tider

Jürgen Klopp snakket om angrepsspillet, defensive dødballer, og Mohamed Salahs debut etter kampen.

14. jul 2017 kl 23.07 Arve Corneliussen

– I første omgang spilte vi virkelig bra fotball til tider, men vi tok ikke sjansene. Vi slapp inn et mål vi ikke burde ha sluppet inn, og det påminnet oss om problemene forrige sesong. Vi kan ikke fikse dem i ferien, så vi kommer til å fikse det nå, sier Jürgen Klopp ved kampslutt ifølge Liverpool Echo.

Fra start valgte han Ben Woodburn, Gini Wijnaldum og Adam Lallana som de sentrale midtbanespillerne.

– I første omgang stilte vi med et veldig offensivt lag. Vi kunne ha scoret to eller tre mål, men Wigan spilte en veldig god kamp. Vi prøvde å presse dem høyt, men de spilte også fotball. Derfor ble det en mer åpen omgang enn man vanligvis ser i preseason. Vi fikk rom noen ganger, og da er vi sterke. Når det er trangt er vi også sterke, men det må vi jobbe litt med, forklarer Klopp.

Fornøyd med Salah

Foran midtbanetrioen debuterte Mohamed Salah som høyreving, og Klopp var relativt med det han så av sin nye spiller.

– Han er ikke vant til vår måte å forsvare oss på ennå. Han er vant til en helt annen måte. Det første målet hans – fint løp.

Etter en fin første omgang, datt litt av tempoet da hele laget ble byttet i pausen.

– I andre omgang spilte vi med et litt forskjellig system. Vi viste også der noe fint spill, men det var litt kjedelig for å være ærlig. Du har også det fysiske aspektet, som er det viktigste. Ja, vi løp mye – resten var ikke så lett å nyte.

– La meg dra, for første gang i mitt liv, til Asia. Så kan jeg fortelle dere hva vi kan forvente. Vi er nødt til å utnytte denne uken. Etter det har vi en ordentlig treningsleir i Tyskland, med en fin turnering i München og noen ordentlig gode motstandere.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]