MÅL:  Ifølge The Telegraph har Coutinho lenge hatt et mål om å spille i La Liga.

Vil holde på Coutinho to sesonger til

Jürgen Klopp kommer til å be Coutinho om å fokusere på Liverpool.

«Jürgen Klopp kommer til å be Coutinho om å legge til side ønskene om å spille for Barcelona. Manageren insisterer på at han ikke kommer til å selges denne sommeren», skriver Telegraph-journalist Chris Bascombe. 

Coutinho skrev under på en femårskontrakt forrige sesong. Derfor forventer Liverpool, ifølge Bascombe, at brasilianeren blir minst to sesonger til på Anfield. 

Jürgen Klopp planlegger nå å snakke med Coutinho om situasjonen før de forlater Hong Kong.  

Trives i Liverpool

«Coutinho har slått seg til ro på Merseyside, men Barcelona-interessen er en ære for ham. Klopp må nå dra frem sitt beste for å holde Coutinhos hode på riktig plass, ettersom tyskeren ikke er villig til å forhandle om en overgang», melder Bascombe. 

«Liverpool vet at dette problemet kommer til å oppstå igjen, men de kommer til å stå på sitt denne sommeren. Det er for mye på spill nå som de endelig er tilbake i Champions League», forklarer Telegraph-journalisten.