ØNSKER HAN Å DRA?  Naby Keita kan bli nødt til å be om å forlate klubben for at det skal bli noe av en overgang til Liverpool.

Vil Keita levere inn transfer request?

Onsdag kontaktet Red Bull Leipzig Liverpool med beskjed om at de ikke vil selge Keita. Nå er mye opp til spilleren selv når han returnerer fra ferie i dag.

Red Bull Leipzig kontaktet onsdag Liverpool for å gjøre det klart at de ikke vil selge Naby Keita denne sommeren, skriver Paul Joyce i The Times.

Nå som situasjonen virker fastlåst, vil mye avhenge av hvor sterkt ønske spilleren selv har til å bytte arbeidsgiver.

Tilbake til preseason torsdag

«Keita skal etter planen rapportere for trening i dag, og et alternativ er at han formelt leverer inn en transfer request», skriver Joyce.

Han mener Liverpool fortsatt har forsøkt å ha en dialog med sportsdirektør Ralf Rangnick, selv om klubben har gjort det klart lenge at de ikke vil selge Keita før de skal ut i Champions League.

Også Andy Hunter i The Guardian skriver at Keita selv må prøve å presse fram en overgang for at den nå skal bli noe av, og at det kan skje allerede torsdag når han rapporterer tilbake fra ferie.  

Chris Bascombe i The Telegraph skriver at Keita har vist tegn tidligere i overgangsvinduet på at han skal være villig til å presse på for en overgang. Det vil nå vise seg. 

Klopp og Rangnick skal ha et godt forhold fra tidligere, og Liverpool er fortsatt villig til å knuse sin overgangsrekord for å lande den 22 år gamle midtbanespilleren.

Prisen kan havne på så mye som 70 millioner pund, om Leipzig til slutt lar seg overbevise.

Han vil ikke gjøre feilen fra tidligere da Merseyside-laget jobbet seg gjennom en liste og gikk på kompromisser for å tilfredsstille de som er desperate etter nye spillereChris Bascombe - The Telegraph

Vil ikke ha en ny Balotelli-situasjon

Bascombe mener Klopp ikke har noen liste med alternativer, fordi han står fast på at Liverpool bare må kjøpe spillere som forbedrer laget. 

«Han vil ikke gjøre feilen fra tidligere da Merseyside-laget jobbet seg gjennom en liste og gikk på kompromisser for å tilfredsstille de som er desperate etter nye spillere», skriver Bascombe. 

Han drar blant annet fram sommeren 2014 da Liverpool mislyktes med å sikre seg Alexis Sanchez, og så var i kontakt med flere andre spisser før de landet på  Mario Balotelli. 

«En avtale som tilfredsstilte de som tørstet etter nye spillere, men som viste seg å være katastrofal på lengre sikt. Det vil ikke skje under Klopp», mener Bascombe. 

Alle avisene skriver også at Klopp fortsatt er interessert i AS Monacos Kylian Mbappe, selv om konkurransen er hard rundt unggutten.

Del

Transfer vindu

04.09.2017 17:08

Oppsummering av overgangsvinduet: Et skadet ettermæle, et stort hull og glitrende signaler

Et utmattende overgangsvindu for Liverpool-fans er omsider lukket. Det endte med seier i to av tre overgangssagaer, men også ett stort spørsmålstegn.

28.08.2017 22:33

Har avslått to Liverpool-bud

Monaco sa nei til 70 millioner euro for Thomas Lemar, melder Sky Sports.

25.08.2017 09:30

«Uforandret om van Dijk»

Manager Mauricio Pellegrino har ikke hørt om interesse for Virgil van Dijk fra Chelsea og Arsenal, men utelukker ikke at noe vil skje sent i transfervinduet.

Naby Keita

25.10.2017 22:05

Tre røde på sju kamper

24.10.2017 18:40

– En av de beste jeg har jobbet med

RB Leipzig hadde ingen mulighet til å beholde Naby Keita, forteller sportsdirektør Ralf Rangnick.

19.10.2017 21:11

Naby Keita – klart best i Bundesliga

Foran spillere som Aubemeyang, Vidal og Lewandowski, Liverpools kommende midtbanespiller Naby Keita topper spillerbørsen.

RB Leipzig

29.08.2017 00:17

– Fikk varm anbefaling av Mané

RB Leipzig satte seg ved forhandlingsbordet etter at Keïta nektet å forlenge kontrakten.

28.08.2017 15:28

Keïta klar for Liverpool

Men han blir ikke spilleklar for de røde før neste sommer.

15.08.2017 11:22

RB Leipzig kalkulerer med å miste Keita neste sommer

Sportsdirektør Ralf Rangnick bekrefter at Bundesliga-klubben har avslått to bud fra Liverpool.

Siste Til vår nyhetsoversikt
21.01.2018 kl 23:27

Dette er kravene som stilles for utlån av Sturridge

Liverpool er fortsatt i samtaler med Inter og Sevilla om Sturridge, men vil ikke fire på de økonomiske kravene.

+
21.01.2018 kl 22:55

Mané ble preget av Merseyside-blunderen

Jürgen Klopp mener Sadio Mané fikk en formsvikt etter kritikken.

+
21.01.2018 kl 19:48

– Galskap om ikke Lallana blir tatt ut til VM

– Hvis Mr Southgate kan dropp Adam fra troppen, wow, da må jeg virkelig gratulere ham for at han allerede har vunnet VM.

+
21.01.2018 kl 14:55

Overbevisende seier for U23

Bobby Adekanye scoret to ganger da Liverpool vant i Premier League cup.

+