Vil vente et år på Keita

Liverpool skal være klare for å gi opp Naby Keita denne sommeren, og heller kjøpe han neste sommer.

24. jul 2017 kl 00.00 Arild Skjæveland

Liverpool har så langt fått avslått to bud på midtbanespilleren fra Guinea - på 57 og 66 millioner pund. Chris Bascombe i Telegraph skriver at Liverpool nå er pessimistiske for sjansene til å sikre seg 22-åringen i sommer.

Venter til neste år

Bascombe skriver videre at Liverpool ikke er villig til å øke sitt siste bud på 66 millioner pund. Dersom ikke Bundesliga-klubben ombestemmer seg og er villig til å forhandle, vil Liverpool la det ligge 12 måneder.

Neste sommer aktiveres en klausul i Keitas kontrakt, som gjør at han kan få forlate RB Leipzig for 48 millioner pund.

Tungt slag for Klopp

Bascombe tror Klopp vil bli frustrert dersom Liverpool mislykkes i jakten på Keita. Det var spilleren han aller helst ønsket seg for å styrke midtbanen, og han er motvillig til å gå ned et hakk kvalitetsmessig når midtbanen skal forsterkes.

Klopp tror at han vil vinne kampen om spillerens signatur neste sommer, for en mindre sum enn Liverpool nå har bydd. Spilleren har ikke kommentert budene, men LFC føler at de er i en god posisjon dersom han bestemmer seg for å forlate Leipzig neste sommer.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]