Ward trives med tøff konkurranse

Klopp har tre keepere å velge mellom. Dét plager ikke Danny Ward.

17. jul 2017 kl 17.45 Lars Frøsland

Liverpool har sterk konkurranse på keeperplass. Danny Ward må konkurrere med erfarne Simon Mignolet og Loris Karius, som kom til England med godt rykte for et år siden.

Ward på sin side markerte seg positivt på utlån i Huddersfield, der han ble den store helten i straffesparkkonkurransen i opprykksthrilleren i vår.

Når Ward blir spurt om konkurransen, svarer han ikke overraskende at laget er viktigere enn enkeltspillere.

– Det er hele poenget. Dess flere gode keepere laget har, jo bedre er det. Manageren har snakket mye om konkurransen imellom oss, som kan være sunt for laget, uttaler Ward til Liverpool FC.

Tre unge keepere

Det er nokså unikt at en klubb har tre keepere i 20-årene. Som oftest er det én langt eldre keeper som er reserve. Slik er det ikke i Liverpool.

– Målet vårt hver dag er å pushe hverandre, fordi vi ønsker at Liverpool skal ha en så god keeper som mulig.

– Klopp vet han har tre karer som er mer enn kapable til å gjøre en god jobb. Det er en kamp om å bli nummer én, men vi hjelper hverandre på veien.

Pre-season

Ward ble omtalt med positive fortegn av Klopp i forbindelse med pre-season som nå venter.

– Det viser at han har tro på det jeg kan bidra med i troppen.

– Det viktigste nå er å bli klar til sesongstart. Som spiller ønsker man bare at sesongen skal starte og man ser frem til å være på banen igjen.

Ward er med laget til Hong Kong, og han mener det er positivt for formen å spille i tøffere klima. I tillegg liker han å møte fansen rundt om i verden.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]