– Andys tid vil komme

Liverpools nye venstreback, Andy Robertson, har ikke kommet med i kamptroppen til noen av de to første kampene.

17. aug 2017 kl 15.23 Einar Kvande

Under dagens pressekonferanse på Melwood uttalte Jürgen Klopp at pressen ikke må gjøre noe stort nummer av det faktum at Andy Robertson ikke har fått sin debut ennå. 23-åringen som Liverpool kjøpte fra Hull kom ikke med i 18-mannstroppen verken mot Watford eller Hoffenheim. Han reiste imidlertid med resten av troppen til begge kampene.

– Alt er ok med ham. Han ser bra ut for øyeblikket, og utviklingen hans har vært veldig god. Han har funnet seg godt tilrette, sa Klopp til pressen.

– Han er en veldig, veldig god spiller, men det er ofte slik det er med spillere som kun kan spille venstreback, det er vanskelig, enten så spiller du eller så er det stor sjanse for at du ikke er i troppen.

– Han må bli vant til vår spillestil

– Han er i god forfatning, og alt er greit fra mitt ståsted. Det er tidlig ennå. Han kom til oss sent, og må bli vant til vår spillestil og slike ting.

– Ting som dette skjer. Vi får se. Vi kom tilbake fra Tyskland i går, og hadde en liten økt etter en intens kamp mot Hoffenheim. Vi har et par småting med spillere som vi må undersøke nærmere, på grunn av intensiteten i kampen vi spilte.

– Ting vil forandre seg i løpet av sesongen, og spillerne må være klar over det. Jeg har selvsagt sagt dette til dem, men for en spiller, slik jeg var også for noen år tilbake, er ikke dette enkelt. Men det er alt for tidlig å tenke på dette. Vi har en lang sesong foran oss.

– Tommelfinger-regelen er at dersom du trener veldig bra, jobber veldig hardt, og forbedrer og utvikler deg, så vil alt gå bra til slutt.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]