SKINTE:  Det var ikke bare målpoengene som gjorde at Roberto Firmino stakk av med vår bestemannspris mot Hoffenheim.

Spillerbørs:Angrepsspill i verdensklasse

Mange ville være med i kampen om bestemannsprisen da Liverpool nedsablet Hoffenheim.

Simon Mignolet 6 - Kan ikke gjøre så mye med målene. Er offensiv gjennom hele kampen. Som oftest vellykket, men noen få ganger blir det farlig når han glipper ballen i feltet. 

Trent Alexander-Arnold 7 - Flere nydelige involveringer offensivt, men noen litt mindre nydelige involveringer defensivt. I første omgang sliter han å holde følge med Serge Gnabry. Slår gode innlegg og er flink til å utfordre. 

Joël Matip 7 - Stødig kamp av kameruneren. Er som vanlig god med ballen, og flere viktige inngripener defensivt. Er god mot fyrtårnet Sandro Wagner i luften. 

Dejan Lovren 5 - Grusom involvering når Hoffenheim scorer sitt første. Også involvert med negativt fortegn når han får bank av Sandro Wagner på Hoffenheims andre. Er ikke spesielt rolig med ballen, men skal ha for at han vinner mange dueller i boksen. 

Alberto Moreno 6 - Flere gode løp offensivt, men markerer seg ikke like mye som sin backkollega. Blir tatt på sengen litt for ofte i forsvar, noe Liverpool kunne blitt straffet for i en annen kamp. 

Emre Can 9 - To scoringer er ikke akkurat dårlig for selvtilliten! Ikke de vanskeligste målene å score, men med tyskerens konstante løp fremover var det ikke tilfeldig. Vant dueller, strødde pasninger og spilte med stoisk ro på midtbanen. 

Jordan Henderson 8 - En kamp en kaptein verdig. Gikk bokstavelig talt foran i krigen på Liverpools siste mål, og sendte uselvisk Roberto Firmino på blank kasse alene med keeper. Bidro sterkt til at Liverpool vant midtbanekrigen. 

Gini Wijnaldum 8 - Imponerende forestilling av nederlenderen. Til tider umulig å ta fra ballen, og strødde om seg med pasninger. Jobbet hardt defensivt. Bare en god Oliver Baumann i fra å score, og får en slags målgivende etter stolpetreff i første omgang.

Mohamed Salah 8 - Det stinker mål av egypteren. Alltid på jakt etter en mulighet, og fikk betalt da han kom først på returen etter Gini Wijnaldums skudd. Kombinerer fint med Trent Alexander-Arnold på høyresiden. 

Roberto Firmino 9 LB - Hoffenheims forsvarere kommer til å se brasilianeren når de lukker øynene i lang, lang tid. Mål, målgivende, utsøkte gjennombruddspasninger og frekke driblinger. Firmino hadde en finger med i det meste Liverpool foretok seg. 

Sadio Mané 8 - Frekk målgivende med hælen til Emre Cans første mål. Konstant trussel langs venstresiden, og en frustrert Pavel Kaderabek så ingen annen løsning enn å klippe ham ned etter å ha blitt fraløpt hele kampen. Burde ha scoret. 

Joe Gomez - Spiller akkurat ikke lenge nok til å få karakter. Stødig innhopp på høyrebacken, men kan komme seg tettere til Andrej Kramaric på Wagners scoring. 

James Milner - Kommer inn på midtbanen for Emre Can. Bidrar til at Liverpool ror i land seieren, men noe rufs i pasningsspillet. 

Ragnar Klavan - Får noen minutter helt på tampen, og har ifølge Opta-tall ingen ballberøringer. 

Del

Spillerbørs

06.05.2018 20:05

Spillerbørsen:Mané friskest på en tung dag

Liverpools spillere virket preget av et hardt kamp-program og få bytter på laget de siste kampene, i bortemøtet med Chelsea.

24.04.2018 23:30

Spillerbørs:Fenomenal mot gamleklubben

Mohamed Salah herjet fullstendig i den første semifinalekampen.

21.04.2018 15:39

SpillerbørsRuvet i egen 16-meter

Les vår vurdering etter 2-2 mot WBA.

Hoffenheim

22.08.2017 21:46

Sett opp de 11 du mener bør starte:Fortjener Robertson å starte?

Liverpool.no-redaksjonen har sagt sin mening om hvem som bør begynne mot Hoffenheim. Nå kan du gjøre det samme.

22.08.2017 17:03

Før kamp i motstanderleiren:– Utgangspunktet er perfekt for Klopp-fotball

Bundesliga-ekspertene tror Hoffenheim kommer til å gå like offensivt ut i returoppgjøret.

19.08.2017 21:23

Sparte en rekke spillere

Det var ikke bare Liverpool som stilte med et på papiret svekket lag i dag, med Champions League-kvaliken på onsdag i tankene.

Siste Til vår nyhetsoversikt
19.11.2018 kl 23:08

Solanke har full tiltro til Klopps plan

Dominic Solanke nekter å la seg frustrere av mangelen på spilletid i Liverpool denne sesongen.

+
19.11.2018 kl 21:44

Van Dijk sikret gruppeseieren

Nederland lå an til tap, men så dukket Liverpool-stopperen opp.

+
19.11.2018 kl 19:43

– Henderson klar til helga

Jordan Henderson sto over for England, men er sannsynligvis tilbake mot Watford.

+
19.11.2018 kl 18:35

– Jeg kunne ikke tro det da jeg hørte om Liverpool-interessen

Andy Robertson hadde sett seg ut en annen klubb, da han fikk vite at han var ønsket av Liverpool.

+