Angrepstrioen imponerer Lovren

Roberto Firmino, Sadio Mané og Mohamed Salah noterte seg alle på scoringslisten mot Arsenal.

29. aug 2017 kl 11.32 Einar Kvande

– Jeg er selvsagt Liverpool-spiller, men for meg fremstår denne trioen som de beste som finnes, sier lagkamerat Dejan Lovren til Liverpool Echo.

– Alle tre er toppspillere. De har fart og mange kvaliteter. De er utrolige. De skapte masse problemer for Arsenal, slår kroaten fast.

– Jeg er heldig som slipper å møte dem spesielt ofte på trening. Som regel er det spillerne som ikke er i første-elleveren som må bryne seg på dem. Det er vanskelig for enhver forsvarsspiller å møte spillere som Salah, Mané og Firmino.

– Sesongen er lang, og vi får se når den er over hvem som kom på førsteplass. Men disse spillerne kan utgjøre forskjellen.

Forsvarte seg som et lag

Lovren er også fornøyd med forsvarsspillet som ble prestert mot Arsenal.

– Dette var en prestasjon som vi er fornøyde med alle sammen. Arsenal har mange kvaliteter, men vi viste at vi er sterkere enn dem i alle posisjoner, og det var en fortjent seier.

– Vi sier alltid at den første forsvarsspilleren er spissen, og alle gjorde jobben sin veldig bra defensivt. Offensivt viste vi våre kvaliteter. Vi scoret fire mål, og kunne hatt noen til.

– Vi har ikke bare en sterk første-ellever, men en sterk benk også. Daniel Sturridge kom inn og gjorde mål etter å ha vært bare et par minutter på banen. Det sier mye om styrken vår.

Håper å unngå skader

Nå ser Lovren frem til spill i Champions League utover høsten.

– Jeg tror alle senket skuldrene litt etter seieren over Hoffenheim. Vi visste at vi var klare for Champions League, noe som har vært et viktig mål for oss.

– Vi fortsatte bare å jobbe. Det sier mye som dette laget at vi presterte som mot Arsenal selv om vi hadde litt slitne bein.

– Nå er det viktig at ingen pådrar seg skader under landskampene, slik at vi kan samles igjen og spille på samme måte mot Manchester City.

– Vi ønsker alltid å gjøre det bedre enn forrige sesong. Det er vanskelig å spå hva som vil skje fremover. I fotball må du ha litt flaks også. Men vi har startet sesongen bra, og viser god form. Nå må vi bare fortsette på samme måte, avslutter Lovren.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]