– Avslo budet i løpet av 45 minutter

Liverpool holder fast i Coutinho, men Barcelona tror de røde kan overbevises.

6. aug 2017 kl 15.46 Marius Rabben

I juli la Barcelona inn et bud på 80 millioner euro – tilsvarende 72 millioner pund – på Philippe Coutinho, noe Liverpool avslo. Det er det eneste budet fra katalanerne hittil.

Ifølge Guillem Balagué, som jobber for blant annet Sky Sports, brukte Liverpool-ledelsen tre kvarter på å si nei, og fra øverste hold insisterer klubben fortsatt på at 25-åringen ikke er til salgs.

Likevel er Barça optimistisk angående en overgang. Katalanske søndagsaviser melder at Coutinho kan bli kjøpt allerede innen tirsdag, men ifølge Balagué tror ikke klubben det vil gå så fort å overtale Liverpool.

Jürgen Klopp har gjentatte ganger i sommer slått fast at det ikke er aktuelt å selge lagets nummer 10, og James Pearce i Liverpool Echo, som har fulgt pre-season på nært hold, mener Coutinho ikke har antydet at han ønsker seg bort.

Balagué hevder imidlertid at Barcelona har kommet til enighet med spilleren, og presset fra storklubben kommer til å fortsette. Liverpool sier at de kan «håndtere det», påpeker samme mann.

Coutinhos kontrakt, som ikke inneholder noen utkjøpsklausul, strekker seg helt til 2022. Klubben har ikke endret sitt standpunkt i løpet av sommervinduet.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]