The Times:«Barcelona er villige til å betale 120 millioner pund for Coutinho»

Barcelona meldes nå å være villige til å gjøre Philippe Coutinho til verdens nest dyreste fotballspiller.

7. aug 2017 kl 18.41 Einar Kvande

Paul Joyce i The Times skriver at Barcelona er forberedt på å hoste opp hele 120 millioner pund for Liverpools juvel, og dermed gjøre han til planetens nest dyreste spiller.

Joyce skriver at Coutinho er interessert i en overgang til Nou Camp, men brasilianeren kommer ikke til å presse på for å få forlate Anfield fire år etter at han kom til Merseyside for åtte millioner pund.

Liverpool står på sitt

Liverpools syn på saken er uforandret. Spilleren er ikke til salgs for noen pris. Det finnes ingen utkjøpsklausul i femårskontrakten som Coutinho signerte i januar, noe som betyr at Fenway Sports Group har gode kort på hånden, i motsetning til Barcelona som var tvunget til å selge Neymar til Paris Saint-Germain for 198 millioner pund.

Barcelona er villige til å reinvestere en stor del av pengene de fikk fra Neymar-salget i Coutinho. Et bud på 72 millioner pund ble avslått av Liverpool for 18 dager siden. Det har ikke kommet nye skriftlige bud etter det, men Barcelona har likevel antydet beløp de er villige til å betale i samtaler med representanter for Liverpool.

Liverpool oppfordrer ikke til ytterligere kontakt i denne saken. Jürgen Klopp fortalte Coutinho at han ikke vil få forlate klubben denne sommeren da Barcelona la inn sitt opprinnelige bud, mens Liverpool befant seg i Hong Kong.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]