Spansk ekspert om Coutinho-transfer:«Barcelona forventer nytt nei fra Liverpool»

Guillem Balague hevder at det er Philippe Coutinho som har spurt Barcelona om de kan komme med enda et bud.

23. aug 2017 kl 11.45 Torbjørn Flatin

Liverpool FC ønsker ikke å selge Philippe Coutinho, og så har det også vært signaler om at man begynner å bli inneforstått hos FC Barcelona om at de ikke vil være mulig å lokke brasilianeren vekk fra Anfield i dette transfervinduet.

På Merseyside gir en klart uttrykk for at det er og burde være enden på denne lange visa.

Likevel har det i dag lekket ut opplysninger om at Barcelona kan være beredt til å legge inn et 4. bud som skal være verdt opp til £138M.

Guillem Balague, spansk fotballekspert hos bl.a. Sky Sports og fra Barcelona, har i dag kommentert de siste rapportene via twitter, og hevder via det som er kilder i hjembyen om at det bl.a. er Coutinho som skal stå bak et mulig nytt bud.

«Barcelona er veldig klar over at LFC ikke ønsker å selge, men er blitt spurt av Coutinho om å gjøre et siste forsøk. Barcelona ønsker ikke å komme på kant med Coutinho med tanke på fremtiden.»

«Coutinho skal forvente et bud på minst 140M euro, men Barcelona har ikke råd til både ham, Dembele, di Maria og Seri. De arbeider derfor mest med Dembele/di Maria. Seri var i praksis enig med Barcelona, men forhandlinger med Nice har brutt sammen.»

«De relevante personer hos Barcelona forventer at et nytt bud ikke vil bli akseptert av Liverpool.»

Har du innspill til journalisten?
[email protected]