– Barcelona kaster bort tiden sin

I Liverpool-leiren fastholder man at Philippe Coutinho ikke kommer til å bli solgt i sommer.

8. aug 2017 kl 16.19 Einar Kvande

Det er Telegraph som skriver at man i Liverpool-leiren mener at Barcelona kaster bort tiden sin, når representanter for den spanske klubben har reist til England i et forsøk på å sikre seg Philippe Coutinho.

En delegasjon fra Barcelona, bestående av direktørene Oscar Grau, Raul Sanllehi og Javier Bordas, skal ha kommet til England tirsdag morgen i et forsøk fra katalanerne til å legge press på Liverpool til å selge sin juvel.

Liverpool takket nei til et bud på 72 millioner pund fra Barca for Coutinho for to uker siden, og det har ikke vært ytterligere kontakt mellom klubbene siden. På Anfield er man bestemt på at 25-åringen skal bli værende på Merseyside.

Barcelona håper imidlertid at de klarer å lokke Liverpool-ledelsen til å selge Coutinho før de møter Real Madrid i den spanske supercupen kommende søndag. Liverpool kjenner ikke til noen planer for samtaler om spilleren, og vil ikke ønske ytterligere kontakt med Barca angående dette.

Coutinho signerte en femårskontrakt i januar, og den har ikke noen utkjøpsklausul. Liverpool føler seg ikke presset til å selge.

Trente som normalt

Mirror rapporterer at Coutinho trente som normalt med Liverpool i dag, foran lørdagens ligaåpning mot Watford. Tidligere i dag hevdet enkelte kilder at brasilianeren ikke har levert varene på trening den siste tiden som en «protest» for å tvinge frem en overgang til Nou Camp.

Mirror hevder imidlertid at dette ikke medfører riktighet, og rapporterer at Coutinho har vist «fantastiske holdninger» på Melwood og at han er fokusert på Watford-kampen trass i spekulasjonene omkring hans fremtid på Anfield.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]