Fortsatt en saga -  Barcelona skal ikke ha gitt opp jakten på Philippe Coutinho likevel.

Barcelona klare med £138M bud

Det er ventet at man fra Camp Nou i dag vil legge frem sitt 4. bud i forsøket på å sikre seg Philippe Coutinho.

Ifølge Sky Sport News står Barcelona klare med et nytt bud til en verdi av £101M kontant for Philippe Coutinho, og ytterligere £37M i klausuler som i stor grad skal avhenge av eventuelt spill i Champions League.

Kanalen har tidligere fått lekket opplysninger fra siden til Coutinho, med agent Kia Joorabchian i spissen. Det at budet kommer samme dag som Liverpool skal spille en svært viktig kamp mot Hoffenheim i kvalifisering til gruppespillet i Champions League, er også i tråd med tidligere «taktikk» hvor det virker at poenget er å skape mest mulig uro på Anfield.

Liverpool har tidligere avslått tre bud for sin spiller, det siste med en verdi opp til £114M, og Jürgen Klopp sa senest på gårsdagens pressekonferanse at ingen ting var forandret angående Coutinho. Med andre ord at 25-åringen ikke var til salgs.

Klopp ga også uttrykk for at hans forhold til spilleren var utmerket og at han ville bli ønsket velkommen tilbake med åpne armer.