Barcelona klare med £138M bud

Det er ventet at man fra Camp Nou i dag vil legge frem sitt 4. bud i forsøket på å sikre seg Philippe Coutinho.

23. aug 2017 kl 08.22 Torbjørn Flatin

Ifølge Sky Sport News står Barcelona klare med et nytt bud til en verdi av £101M kontant for Philippe Coutinho, og ytterligere £37M i klausuler som i stor grad skal avhenge av eventuelt spill i Champions League.

Kanalen har tidligere fått lekket opplysninger fra siden til Coutinho, med agent Kia Joorabchian i spissen. Det at budet kommer samme dag som Liverpool skal spille en svært viktig kamp mot Hoffenheim i kvalifisering til gruppespillet i Champions League, er også i tråd med tidligere «taktikk» hvor det virker at poenget er å skape mest mulig uro på Anfield.

Liverpool har tidligere avslått tre bud for sin spiller, det siste med en verdi opp til £114M, og Jürgen Klopp sa senest på gårsdagens pressekonferanse at ingen ting var forandret angående Coutinho. Med andre ord at 25-åringen ikke var til salgs.

Klopp ga også uttrykk for at hans forhold til spilleren var utmerket og at han ville bli ønsket velkommen tilbake med åpne armer.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]