Barcelona med nytt bud på Coutinho

Katalanerne byr denne gangen 100 millioner euro. Budet er allerede blitt avslått av Liverpool.

9. aug 2017 kl 22.23 Einar Kvande

Barcelona har lagt inn bud nummer to på Phillippe Coutinho, og har denne gangen økt innsatsen til 100 millioner euro, noe som tilsvarer 90,3 millioner pund.

Chris Bascombe i Telegraph skriver at Liverpool har avslått også dette andre budet fra katalanerne, akkurat som de gjorde med det første budet på 72 millioner pund.

Merseyside-klubben skal ha gjentatt for Barcelona-ledelsen at den 25 år gamle midtbanespilleren ikke er til salgs, og insisterer på at brasilianeren ikke vil bli solgt i dette transfervinduet.

Vil ikke selge

Barcelona har forberedt dette nye budet i flere uker, og har følt seg trygge på at Liverpool omsider vil gi etter. Bascombe skriver imidlertid at det ikke er noe tegn til at Jürgen Klopp eller Fenway Sports Group vil forandre mening.

Selv om Coutinho ønsker seg til Nou Camp, har Liverpool gjort det klart flere ganger at det ikke finnes noen pris som vil overbevise dem til å selge sin juvel i sommer.

Bascombe skriver at Liverpool ikke har noen intensjoner om å gå inn i forhandlinger med Barcelona om en overgang, eller gi Barcelona noen pris.

Klopp fortalte Coutinho at han bare kunne glemme Barcelona denne sesongen etter det første budet. Bascombe tror ikke det er noen sjanse for at Liverpool-manageren vil gi slipp på en av sine nøkkelspillere så tett inn mot ligastart, og Klopp har støtte for dette synet hos eierne FSG.

Liverpool insisterer på at det ikke er noen link mellom ryggskaden som trolig vil holde Coutinho ute av ligaåpningen og Barcelonas ønske om å kjøpe brasilianeren. Ifølge Bascombe anser Liverpool FC saken som avsluttet.

James Pearce i Liverpool Echo skriver at Liverpool-ledelsen har fortalt Barcelona at katalanerne vil kaste bort tiden sin dersom de kommer tilbake med et tredje bud. Liverpool-ledelsen er klinkende klare på at Coutinho ikke vil bli Neymars erstatter på Nou Camp.

Andy Hunter i The Guardian melder at det nye budet til Barcelona var fordelt på 85 millioner euro umiddelbart pluss 15 millioner euro gjennom tilleggsklausuler.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]