– Blir ikke overrasket om det kommer noen store signeringer

Steven Gerrard tror mye kan skje på Anfield i løpet av august.

6. aug 2017 kl 22.44 Marius Rabben

– Det er fortsatt tid. Tre uker gjenstår, påpeker klubbens juniortrener som ekspert hos BT Sport under søndagens Community Shield.

Jürgen Klopp sa etter 3–1 over Athletic Club at klubben fortsatt har øynene åpne på markedet, men la til at det ikke bare er Liverpool som avgjør om spillere blir hentet. Så langt har de røde sikret seg tre nye navn denne sommeren.

– Forrige sesong var de strålende mot topp-seks-lagene og hadde glimrende statistikk. I pre-season har de sett veldig sterke ut, og med tre uker igjen av vinduet ville jeg ikke blitt overrasket dersom Jürgen har et par kort i ermet.

– Det kan hende han henter inn et par store signeringer, sier Gerrard.

Adam Lallanas skade er en stor nedtur, for han var en spiller i strålende form og med selvtillit. Men Salah har kommet inn, Mané er skadefri og forhåpentlig blir Coutinho værende.

– Liverpool ser veldig skumle ut på kontringer. Dersom de finner ut hvordan de bryter ned lag (som ligger dypt) på hjemmebane og forsvarer seg litt bedre, tror jeg de kan være slagkraftige denne sesongen.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]