– Briljant å spille for dette laget

Daniel Sturridge sier han føler seg bedre enn på lenge.

2. aug 2017 kl 11.03 Marius Rabben

Mange fryktet det verste da Sturridge skar en grimase og holdt seg til låret etter å ha elegant lobbet inn 3–0 mot Bayern München tirsdag kveld.

Selv beroliger imidlertid målmaskinen supporterne og sier det ikke er alvorlig, men trolig handler om slitasje etter tøffe treningsuker.

– Det er bare litt spenning (i muskelen). Jeg har løpt mye og jobbet hardt. Vi trener på morgenen før kampene. Jeg tror det bare er litt utmattelse, for å være ærlig. Jeg klarer meg, sier Sturridge, ifølge Liverpool Echo.

Ikke gått glipp av mange økter

På Allianz Arena kom spissen inn etter en drøy time og spilte omtrent 20 minutter. Selv om treningen under pre-season tærer på, er Sturridge i god form inn mot sesongen.

– Jeg føler meg strålende. Jeg har jobbet hardt, jeg trente mye i sommer i LA. Jeg har ikke gått glipp av mange økter her. De passer på meg, vi har hatt triple økter og slike ting.

– Jeg har vært med på nesten alle økter. Jeg føler meg bedre enn jeg har gjort på en stund, og jeg gleder meg til sesongen.

Liverpool har nå vunnet fem av sine seks treningskamper i sommer, hvor den øvrige, mot Wigan, endte uavgjort. På to kamper mot Bundesliga-motstand i Tyskland står de røde med 6–0 sammenlagt.

– Angriper og forsvarer oss sammen

Sturridge påpeker samtidig at Liverpool-spillerne ikke mister bakkekontakten av resultatene denne sommeren.

– Det er briljant å spille for dette laget her. Vi løper og truer motstanderne hele tiden. Vi jobbet hardt taktisk, i tillegg til pressingen. Vi angriper sammen og forsvarer oss sammen, så det er herlig.

– Jeg ønsker ikke å bli for oppspilt. Dette er ikke den første kampen Bayern München har tapt, de tapte mot Inter Milan også. Mange lag har tapt i pre-season. Vi er bare heldige som ikke har gjort det.

Før Sturridge kom innpå mot Bayern, hadde lynvingene Sadio Mané og Mohamed Salah gitt merseysiderne tomålsledelse.

Trodde keeperen skulle kaste seg

Slik forklarer 27-åringen hvordan han satte kronen på verket.

– Første gang jeg løp, kom ikke han (Bayern-keeperen) ut. Jeg så på da Mo (Salah) løp gjennom, og keeperen gikk ned veldig tidlig. Før jeg kom inn, tenkte jeg at dersom jeg er igjennom og har kontroll, skal jeg forsøkte å lobbe fordi han gikk ned så fort.

– Han la seg faktisk ikke ned. Han sto opp mot planen min, men det fungerte likevel.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]