Carragher på norske CL-sendinger

Jamie Carragher er MTG sine nye Champions League-ekspert.

30. aug 2017 kl 12.29 Arild Skjæveland

MTG-gruppen som har Viasat-kanalene melder i en pressemelding at Jamie Carragher er ny Champions League-ekspert.

Dermed får vi «Carra» sine analyser på norsk TV denne sesongen.

– Skandinavia har alltid vært veldig spesielt for meg og for Liverpool. Fansen her er helt fantastisk, og jeg gleder meg til å jobbe som ekspert for MTG. Deres lange erfaring og kvalitet i å dekke det høyeste nivået av internasjonal fotball, kombinert med min egen entusiasme og erfaring, gjør dette til et perfekt samarbeid, sier Carragher ifølge pressemeldingen.

Jamie Carragher har blitt en anerkjent ekspert for Sky Sports, men i England er det BT Sport som har rettighetene til Champions League.

MTG melder at Carragher i hver runde vil være på plass med MTG sine eksperter onsite.

– Vi er utrolig glade og stolte over å få en fotballstjerne som Jamie Carragher med på MTG-laget. Jamie har stor kunnskap om engelsk og annen internasjonal fotball og hans ekspertise kommer til å løfte våre UEFA Champions League-sendinger, sier Anne Tufte, sportssjef i MTG Sport.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]