VONDT I RYGGEN  Liverpool må trolig klare seg uten Philippe Coutinho mot Watford.

Coutinho går trolig glipp av ligaåpningen

Philippe Coutinhos ryggproblemer fører trolig til at brasilianeren må stå over ligaåpningen mot Watford.

Det er David Maddock i tabloidavisen Mirror som hevder at Coutinho trolig vil gå glipp av sesongens første kamp på grunn av smerter i ryggen. Mirror-journalisten tror også at et evnentuelt Coutinho-forfall på lørdag vil skyte fart i spekulasjonene omkring spillerens Liverpool-fremtid.

Maddock melder at Coutinho måtte stå over treningen også i dag på grunn av ryggplagene som har holdt ham på sidelinjen den siste uken.

Maddock tror ikke at Klopp vil benytte spillere mot Watford som ikke har trent i dagene før kampen, og det betyr at Coutinho bare har en treningsøkt igjen til å bevise at han er klar for innsats på Vicarage Road.