«Coutinho ikke til salgs for noen pris»

James Pearce i Liverpool Echo kommenterer en transfer-saga som den ene parten ikke synes å ville gi slipp på.

23. aug 2017 kl 13.10 Torbjørn Flatin

Pearce skriver i ettermiddag at Liverpool ikke har mottatt noe 4. bud for Philippe Coutinho fra Barcelona. Det er blitt hevdet at katalanerne står klare med å tilby £101M på bordet, samt ytterligere £37M i mulige klausuler avhengig av spillerens prestasjoner.

Journalisten som følger de røde nærmest slår fast at Liverpool vil fastholde sitt standpunkt om at Coutinho ikke er til salgs for noen pris.

På Anfield vurderer man det slik at budrunden til Barcelona, som startet dagen før Premier League sesongen åpnet, har kommet for sent til at det ville vært realistisk å få inn en (eller flere) passende erstatter for han som har vært helt i toppen av avstemninger om årets spiller de tre siste sesongene.

Pearce tror at lekkasje av et mulig fjerde bud har til hensikt å vise at Barcelona gjør alt de kan for å prøve å sikre seg Philippe Coutinho. Samtidig kan en fortsatt interesse for brasilianeren være et virkemiddel for å prøve å holde prisene nede på andre potensielle kjøp når man på Camp Nou skal bruke de £200M som kom inn for stjernen Neymar og hans overgang til PSG.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]