Coutinho og Sturridge ikke med til Tyskland

Jürgen Klopp har tatt ut en tropp på 22 spillere til kampen mot Hoffenheim i morgen kveld. Som ventet er ikke Philippe Coutinho blant disse.

14. aug 2017 kl 12.48 Einar Kvande

Liverpool-troppen setter seg på flyet til Tyskland i ettermiddag, og i morgen kveld skal altså Klopps utvalgte menn spille play-off i Champions League mot Hoffenheim på Rhein-Neckar-Arena. Den første av to kamper. Returen spilles på Anfield onsdag i neste uke.

Dette er Liverpools tropp til kampen i Tyskland: Alexander-Arnold, Moreno, Lovren, Milner, Wijnaldum, Henderson, Can, Mane, Salah, Firmino, Kent, Solanke, Origi, Gomez, Klavan, Flanagan, Robertson, Matip, Grujic, Mignolet, Karius, Ward.

Vi merker oss at Daniel Sturridge ikke er i troppen, selv om Liverpool Echo trodde at han ville bli med.

Nathaniel Clyne er også fortsatt ute med skade, i likhet med Adam Lallana.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]