Jamie Carragher:- Dårlig transfervindu tvinger LFC til å beholde Coutinho

Jamie Carragher mener Philippe Coutinho er en fantastisk spiller og forklarer hvorfor han blir på Anfield, men mener at en kollega betyr enda mer for de røde.

22. aug 2017 kl 10.30 Torbjørn Flatin

- Det er mulig å hevde det, spesielt med måten Jürgen Klopp ønsker å spille på, sa Jamie Carragher på Sky på spørsmål om en kunne si at Sadio Mané var enda viktigere for Liverpool enn det Philippe Coutinho er.

- Hvis en ser på antall mål ha har scoret som en flankespiller er det fenomenalt siden han kom til klubben, fortsatte Carra om Mané. – Det viser hvilken innflytelse han har hatt.

- Coutinho er en fantastisk spiller ønsket av Barcelona, mens hvis han (Mané) fortsetter slik han stevner vil toppklubber i Europa også se på han.

Kunne blitt fristet

- Det er klart at de nå vil holde på Coutinho, det tror jeg ikke det kan være tvil om, kommenterer Liverpool-legenden videre om Philippe Coutinho og sagaen om en mulig transfer til Barcelona.

- Jeg sa for flere uker siden at de ikke kunne selge ham, men problemet er at det nå er blitt mer politisk enn forretningsmessig. Liverpool har hatt et så dårlig vindu, at de kunne ikke la ham gå. Hvis Liverpools tre store transfermål, Vigril van Dijk, Naby Keita og Mo Salah, alle hadde kommet, det ville det vært lettere å ha akseptert et bud.

- Selv supportere kunne ha blitt fristet av «£120M for Coutinho» hvis muligheten var der til å handle med noen uker igjen av vinduet, men nå er det kommet for få spillere inn.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]