«Derfor er det uaktuelt å selge Coutinho»

Spansk ekspert forklarer hvorfor eierne FSG kommer til å holde på sitt om at Philippe Coutinho ikke er til salgs.

27. aug 2017 kl 10.37 Torbjørn Flatin

I sin spalte i spanske AS, skriver Guillem Balague at Liverpools eiere også vil avvise et eventuelt fjerde bud for Philippe Coutinho fra Barcelona. Balague har lang fartstid som journalist i England for spansk media.

Et fjerde bud vil bli avvist like hurtig og kontant som de tre foregående, mener journalisten.

Han skriver at Liverpool har 160 millioner euro å bruke på nye spillere. Dersom Liverpool skulle selge Coutinho vil prisen på de spillerne som ønskes på Anfield automatisk skyte i været.

FSG er også klar over at klubben har lidd sportslig over tap av stjerner som Alonso, Torres, Mascherano og Suarez tidligere, og det koster mye å bygge opp igjen et lag. En ønsker heller ikke en situasjon hvor et mulig salg av Coutinho også kan styrke muligheten for at spillere som Firmino og Mané er de neste som får tilbud utenfra, og at de da kan si: «Dere lar ham gå, nå må du også la meg gå.»

Har du innspill til journalisten?
[email protected]